Betaalbaar wonen
in een rustig woonerf

Wooncomfort is meer dan een aangenaam ingerichte woning. Daarom voorzien we een rustige en veilige woonomgeving waar kinderen naar hartelust kunnen spelen en zorgeloos kunnen opgroeien. Een gezellige plek waar gezinnen in harmonie naast elkaar leven. In deze verkaveling ligt de klemtoon op rust, leefbaarheid en groen. De autoluwe woonwijk is enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Heerlijk voor wie graag ongestoord van het leven geniet.

WOONWIJK MET OOG VOOR DE TOEKOMST

Elke woning draagt het lage energielabel. Duurzaam materiaalgebruik, hogerendementsbeglazing, slimme ventilatietechnieken (systeem D) en een condensatieketel garanderen een lagere energiefactuur.

De Crygerie

Het project De Crygerie ligt in de groene verkaveling Lauwe-aan-de-Leie op een boogscheut van het centrum van Lauwe. Deze gezellige woonwijk met in totaal vijftig eengezinswoningen biedt ruimte aan jonge gezinnen die een veilige en kwalitatieve woonomgeving hoog in het vaandel dragen. De Crygerie combineert alle troeven van een gezellige woonbuurt vol jonge gezinnen, met de voordelen van een gloednieuwe verkaveling.

De Crygerie combineert alle troeven van een gezellige woonbuurt vol jonge gezinnen, met de voordelen van een gloednieuwe verkaveling.

Modelwoning

Bezoek onze modelwoning op afspraak.

Leiestraat, Lauwe (oude site De Witte Lietaer)

De Crygerie in beeld

Type woningen

De Crygerie is een gezellige en groene woonomgeving met een erg gevarieerd woningaanbod. Er werden drie verschillende typologieën ontwikkeld: halfopen woningen, woningen met inpandige garage en huizen met garageboxen. Voor elk wat wils dus! De harmonieuze afwisseling van woningtypes creëert een boeiend straatbeeld.

Ruimte voor je gezin

Elke woning heeft 3 slaapkamers en een riante, lichte leefruimte die uitkijkt op de privétuin. Op de zolder kan een 4e slaapkamer of een hobbyruimte ingericht worden. Naast een grote privétuin, hebben bijna alle woningen ook een mooie voortuin. Sommige woningen beschikken over een inpandige garage en voor de overige woningen zijn garageboxen voorzien.

Een woning heb je al vanaf 210.500 euro (exclusief kosten).

Ook residentie Heerlijkheid, een modern gebouw met 6 appartementen, is in woonomgeving de Crygerie gelegen.

Een appartement in residentie Heerlijkheid heb je al vanaf 202.500 euro (exclusief kosten).

Afwerking op maat

Bij de afwerking van jouw woning streven we naar het allerbeste: tegels, sanitaire installaties, keukenapparaten, … álle materialen en producten beantwoorden aan strenge kwaliteitseisen. Naast de uitgebreide basisvoorzieningen, heb je duizend en één mogelijkheden om jouw woning volledig volgens je eigen smaak af te werken.

Gedurende het hele bouwproces bouwwerken zal onze professionele klantenbegeleiding je bijstaan, adviseren en stap voor stap de nodige zaken met je doornemen, zoals de indeling van uw woonst, de elektriciteitsplannen, de sanitaire leidingen, de toonzalen, enzovoort. Samen met dit deskundig team kan je op een rustige en zorgeloze manier de woning van jouw dromen inrichten.

Zin om hier te wonen?

Wil je meer weten over deze unieke woningen?
Laat hieronder je gegevens na of neem contact op met onze makelaar, hij beantwoordt graag al je vragen.

Dewaele - vastgoed & advies

Dewaele vastgoed
T. 0800 11 8800

Maximmo

Maximmo
T. 056 29 50 50

Contacteer DC Belgium

Aanspreking (*)

Voornaam (*)

Naam (*)

E-mail (*)

Tel./GSM

Vragen? Opmerkingen?

Ik verklaar mij hierbij akkoord dat DC Belgium mijn contactgegevens overmaakt aan de vastgoedmakelaars belast met de commercialisatie van dit project, met het doel mij te contacteren om de gewenste informatie te verstrekken en desgewenst tot afspraak over te gaan.