De Swaene Couter

De Swaene Couter

Een pand met waaier aan mogelijkheden

Volgens het RUP zijn er verschillende functies mogelijkheden voor De Swaene Couter. Het bijzondere karakter van het pand in combinatie met de idyllische omgeving van groen en water maken van De Swaene Couter een erg aantrekkelijke locatie. Een feestzaal, een brasserie, een wellnesscentre of een kantoor, het zijn maar enkele mogelijke invullingen van De Swaene Couter.

De Swaene Couter

Mogelijke invullingen

Een historische ontmoetingsplaats

De Swaene Couter, ofwel het “sociaal oord”, was in het verleden een ontmoetingsplaats voor de arbeiders van de vlasweverij De Witte Lietaer. De Vlasweverij vestigde zich eind de 19de eeuw aan de “Gouden Rivier” en speelde de komende 100 jaar een prominente rol in de Vlaamse textielnijverheid.

Het masterplan Lauwe-aan-de-Leie zorgt ervoor dat dit stukje geschiedenis kan bewaard blijven en dat het “sociaal oord” kan blijven bestaan.

Wil je meer weten over dit unieke pand?

Laat hieronder je gegevens na of neem contact op met onze makelaar, hij beantwoordt graag al je vragen.

Contacteer DC Belgium

Aanspreking (*)

Voornaam (*)

Naam (*)

E-mail (*)

Tel./GSM

Vragen? Opmerkingen?

Ik verklaar mij hierbij akkoord dat DC Belgium mijn contactgegevens overmaakt aan de vastgoedmakelaars belast met de commercialisatie van dit project, met het doel mij te contacteren om de gewenste informatie te verstrekken en desgewenst tot afspraak over te gaan.