Leiezicht

Geniet van water en groen
in Lauwe

Het gloednieuw woonproject Leiezicht bestaat uit 40 ruime appartementen die stuk voor stuk een adembenemend zicht bieden op de Leie. Het appartementsblok bevindt zich temidden van het groen en op een boogscheut van het centrum van Lauwe. Hier beleeft u schitterende momenten aan de oevers van de Leie!

Beleef schitterende momenten aan de oevers van de Leie!

Niet alleen de idyllische ligging aan de Leie, maar ook de architectuur maakt woonproject Leiezicht zo bijzonder. De 40 appartementen werden ontworpen door architectenbureau GROEPIII.

Een strakke
en stijlvolle architectuur

Voor het exterieur werd gekozen voor materialen als crepi, baksteen en beton. Het evenwicht tussen deze materialen zorgt ervoor dat het gebouw modern en hedendaags oogt. Het ontwerp van de inkomhal draagt bij tot deze stijlvolle look. Door te spelen met vorm, textuur en licht komt deze unieke architectuur nog meer tot z’n recht.

Maar ook aan het praktische comfort is gedacht. Een ondergrondse parking, met als aanvullende optie een afgesloten garagebox, is in Leiezicht voorzien.

Ruim terras
met zicht op de Leie

Een uniek gegeven van project Leiezicht zit in de naam vervat: het zicht op de Leie. Elke appartement is voorzien van een ruim, zuidgericht terras met een panorama over de Leie en zijn oevers. Zo kan je voluit genieten van de prachtige omgeving!

Leiezicht in beeld

Type appartementen

De 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen zijn volledig afgewerkt en voorzien van vloerverwarming.

In verkoop

Precieze afwerking à la carte

Voor alle appartementen wordt gewerkt met de beste, kwalitatief hoogwaardige materialen. De vloeren, keukenapparaten, sanitaire installaties, ramen, deuren,… beantwoorden één voor één aan strenge kwaliteitseisen en alles wordt tot in het kleinste detail afgewerkt.

Zin om hier te wonen?

Wil je meer weten over deze stijlvolle appartementen?
Laat hieronder je gegevens na of neem contact op met onze makelaar, hij beantwoordt graag al je vragen.

Dewaele - vastgoed & advies

Dewaele vastgoed
T. 0800 11 8800

Immo Dochy

Immo Dochy
T. 056 60 41 76

Contacteer DC Belgium

Aanspreking (*)

Voornaam (*)

Naam (*)

E-mail (*)

Tel./GSM

Vragen? Opmerkingen?

Ik verklaar mij hierbij akkoord dat DC Belgium mijn contactgegevens overmaakt aan de vastgoedmakelaars belast met de commercialisatie van dit project, met het doel mij te contacteren om de gewenste informatie te verstrekken en desgewenst tot afspraak over te gaan.